В помощ на децата, уязвимите групи, жертвите на насилие, бежанците. Това са само част от дейностите, на които се е посветила Кейт Мидилтън, с което пък достойно продължава мисията на предишната принцеса на Уелс - покойната лейди Даяна.

Защо Кейт Мидълтън няма да присъства на наградите Earthshot в Сингапур

Поредна саможертва от Кейт Мидълтън

Принцесата има ясни приоритети

Днес, 4 октомври, 41-годишната съпруга на принц Уилям посети група хора, които в последната една година са посветили времето си в помощ на бежанци от войната на Русия срещу Украйна, както и в събиране и изпращане на помощи за Украйна.

Организацията Vsi Razom се намира в търговски център в Бракнел - градче, което е едва на около 16 километра от замъка Уиндзор. Кейт получи букет от жълти и сини цветя - цветовете на украинското знаме, а след това закачи и лентичка в същите нюанси на пуловера си.

Снимка 636552

Източник: GettyImages

Принцесата разговаря с украинци, пристигнали във Великобритания през последната една година и дори се включа в подготвянето на пакети с храни и продукти от първа необходимост, които да бъдат изпратени за Украйна.

Снимка 636550

Източник: GettyImages

Както винаги, Мидълтън обърна специално внимание на най-малките. Тя се включи в изрисуването на картина в жълто и синьо и дори участва в творческите занимания на някои от децата.

Снимка 636554

Източник: GettyImages

Принцесата на Уелс проведе разговор и с психолога, който работи с Vsi Razom, за да разбере за психическите травми на пристигнали във Великобритания заради войната. Психическото здраве е една от най-важните каузи, за които се застъпва Кейт Мидълтън.