Визитата на принц Хари и Меган Маркъл в Европа определено може да мине за успешна. Двамата бяха в Дюселдорф за Invictus Games и демонстрираха добро настроение, и още по-добри отношения помежду си.

Участниците в Invictus Games в подкрепа на принц Хари - защо недоволстват срещу кралския двор

Кой застана зад Хари и Меган и срещу кралския двор

Отново всичко е лично

Почти по същото време братът на Хари замина за САЩ. Принц Уилям е в Ню Йорк, за да се срещне с финалистите на неговата екологична инициатива Earthshot Prize. Той ще остане в града само два дни, а програмата му е натоварена.

Въпреки това много американци останаха разочаровани от факта, че принцът пристига без съпругата си. Кейт Мидълтън си остана във Великобритания заедно с трите си деца Джордж, Шарлот и Луис. Нищо чудно започналата учебна година да е причина за решението й.

Не по-малко разочаровани ще са почитателите й в Сингапур, защото според The Telegraph принцесата няма да присъства и на същинската церемония по връчването на наградите в Азия. Официално обяснение от страна на двореца Кенсигтън за момента няма.

Няма обаче и потвърждение, че Кейт няма да пътува до Сингапур през ноември. Според някои фенове от съображения за сигурност програмата на принца и принцесата на Уелс ще бъде съобщена в последния момент. Други пък дори предполагат, че Кейт може да е бременна за четвърти път, пише Hello.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, Earthshot Prize и колието на лейди Даяна, с което е принцесата на Уелс

Когато всички погледи са привлечени от Кейт Мидълтън

Принцесата на Уелс с напомняне за принцеса Даяна

Припомняме, че миналогодишната церемония по връчването на Earthshot Prize се състоя в Бостън. На нея присъстваха и Кейт, и Уилям, като тя беше избрала изключително смела рокля в зелено, взета под наем, за да е с тон с екологичната визия на наградите.