Едва сряда е, а изглежда така сякаш Кейт Мидълтън е преизпълнила плана за седмицата. Както винаги. Принцесата на Уелс се оказа с особено натоварена програма, но отново всичките й усилия са насочени към благополучието на децата.

Когато и Кейт Мидълтън реши да бъде Барби

Когато и Кейт Мидълтън реши да бъде Барби

Защото и принцесите харесват барби куклите

На 6 юни тя посети Windsor Family Hub - център в Уиндзор, който предлага подкрепа от всякакъв вид за деца и родители. Сред услугите са психологически консултации, курсове по стрес мениджмънт и масаж за бебета.

Кейт показа особен интерес към курсовете по стрес мениджмънт: "Ще дойда да си науча някакви трикове", е коментарът й, цитиран от Hello. Най-много време обаче отдели на разговори със събралите се майка, както и на играта с децата.

"Бях чувал преди да казват, че тя е много добра в това да предразполага хората, но е друго да видиш това на живо. Тя просто успокоя всички от първата минута", коментира Лин Фъргюсън от фондация Achieving for Children, която ръководи центъра.

Още сутринта на 7 юни Кейт Мидълтън се зае със следващата си задача. Принцесата се появи в спортно облекло и с конска опашка в ръгби клуба на Мейдънхед, Уиндзор. Тя участва в тренировката на отбора, след което отдели време да поговори с играчите.

Снимка 621380

Източник: GettyImages

Фокусът й беше ролята на спортните клубове в региона във формирането на спортна култура у децата. Тя обаче не пропусна да разпита играчите за детството им като част от инициативата й Shaping Us, която цели да насочи вниманието към огромното значение на ранното детско развитие.