Известен факт е, че координирането и организирането на професионалните, и лични ангажименти на членовете на кралското семейство е трудна работа. Затова и всички те разполагат с личен секретар.

Кейт Мидълтън, Алисън Корфийлд и какво е значението на новия личен секретар на принцесата на Уелс

Голяма промяна за Кейт Мидълтън

Нова придобивка за принцесата на Уелс

Почти всички - Кейт Мидълтън вече година няма такъв човек на свое разположение, след като за кратко работи с Алисън Корфийлд. Но този факт скоро ще се промени. Защото самата принцеса е поканила лейтенант полковник Том Уайт да я придружава в ангажиментите й до края на годината.

36-годишният военен е ветеран от Афганистан и е бил адютант на кралица Елизабет Втора до смъртта й през септември 2022 г. Това пък го прави запознат със средата, етикета и всички правила, които съпътстват задълженията му.

Уайт (вляво) два дни преди смъртта на кралицата

Източник: GettyImages

Уайт (вляво) два дни преди смъртта на кралицата

Любопитно е, че позицията първоначално беше предвидена за Алисън Корнфийлд, чийто профил е в ярък контраст с този на Том Уайт. Тя е специалист по бранд мениджмънт, известна с директния си подход и с желанието си да реформира начина, по който функционира длъжността "личен секретар" в кралското семейство, съобщават Tatler.

Снимка 641861

Източник: GettyImages

От този ход можем да си извадим две заключения. Кейт Мидълтън вероятно иска да построи още един мост между себе си и покойната кралица, и да бъде виждана като бъдеща такава. И смята да се придържа към установените традиции и да не рискува с новаторски практики.