Декември е, а това означава редица поводи за празник, както и партита от всякакъв вид. Освен за обикновени хора като нас, това важи и за кралските особи. В Бъкингамския дворец се състоя поредната гала вечеря преди Коледа.

Шведската принцеса Виктория за отношенията си с Кейт Мидълтън и принц Уилям

Шведската принцеса откровено за Кейт Мидълтън

Какви са отношенията между шведския и британския кралски дворове

Това беше традиционния дипломатически прием, който събира в двореца хора от различните дипломатически представителства във Великобритания. Около 500 гости бяха посрещнати от крал Чарлз, Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Кралят и престолонаследникът бяха избрали класически фракове с бели папийонки - точно каквото е изискването за white tie събитие. Съпругата на Чарлз Камила също беше строго-елегантна в кремава рокля с бродерии и корона.

Снимка 645210

Източник: GettyImages

Както винаги обаче погледите бяха вперени в принцесата на Уелс, която отново успя да ни изненада. Тя се появи с точно копие на тоалета, който носеше по време на официалния прием в Йордания за сватбата на престолонаследника принц Хюсеин през юни тази година (снимката долу).

Тя носеше рокля, обсипана с пайети в цвят розово злато, дело на дизайнерката Джени Пакман в комбинация с бляскави обувки Gianvito Rossi. Акцент в тоалета й беше короната на кралица Мери с романтичното име Lover's Knot.

Кейт Мидълтън се е появявала с тази корона точно на 11 официални събития, откакто е съпруга на принц Уилям, припомня People. Обеците, с които беше на дипломатическата гала пък са й подарък от покойната Елизабет Втора, която ги е получила като подарък за сватбата си през 1947 г.