Днес, 9 януари, сме двойно по-развълнувани, защото не само сънародничката ни Нина Добрев, но и любимката ни Кейт Мидътлън има рожден ден. Херцогинята на Кеймбридж става на 37 години.

Кейт Мидълтън е херцогиня вече десета година. Съпруга на принц Уилям и майка на трите му деца. Жената до бъдещия крал на Великобритания. Пример за стил, поведение и майчина грижа. 

Последната година за Кейт бе повече от динамична. Сякаш в голямото събитие на 2018 се превърна не толкова раждането на третото й дете, колкото заставането на Меган Маркъл рамо до рамо с нея.

Вече и двете херцогини са навършили 37 години, а негласното съревнование помежду им в други категории надали ще спре някога. Както нищо не се разбра за рождения ден на Меган на 4 август, така и сме сигурни, че Кейт няма да отбележи личния си празник с шумно парти, както го правеше, когато с Уилям бяха гаджета.

Снимка 399116

Източник: GettyImages

Всъщност, съпрузите се оказаха разделени навръх рождения ден на Мидълтън. От профила на двореца Кенсингтън в Twitter разбираме, че Уилям има официални ангажименти точно днес и със сигурност голяма част от деня ще бъде далеч от рожденичката, пише Express.

Последният път, когато Уилям и Кейт бяха разделени на рождения й ден, бе преди 11 години, когато Мидълтън навърши 26 и предпочете да отбележи повода със семейството си. А и тогава се говореше, че с кралското й гадже са в обтегнати отношения. Е, поне днес място за подобни слухове няма.

Кейт Мидълтън като млада и как се променя стилът с годините

Кейт Мидълтън се срамува от тези снимки

Каква беше, каква стана

Празненството по случай рождения ден на Кейт вероятно ще се проведе довечера, в тесен семеен кръг - с родителите й, брат й Джеймс, сестра й Пипа. Но има някои конкретни правила, които Мидълтън трябва да спазва на рождения си ден, които го правят малко по-необичаен.

Първото парче от тортата няма да отиде в чинията на рожденичката, а в тази на кралицата. Кейт не може да си позволи да хапне от десерта, както и от всяко друго ядене, преди нея. 

Въпреки че целият свят познава Мидълтън и със сигурност хиляди искат да й изпратят подарък за рождения ден, тя не може да приема дарове от непознати, само от семейството и приятелите си. Изключение се прави само за цветя и книги.

Снимка 399117

Източник: GettyImages

Без особена изненада, Кейт не може да си прави селфита с най-близките си хора, както традицията в последните години повелява. Но подобни изпълнения никак не се харесват на кралицата. А и за какво ти е едно селфи, щом не можеш да го споделиш в социалните мрежи?!

Кейт Мидълтън, ученическите години и малко известна подробност от тях

Миналото, за което Кейт не иска да говори

Каква е била Мидълтън на младини

Всички обичаме да си угаждаме, особено когато имаме рожден ден. За съжаление, херцогинята на Кеймбридж няма дa има възможност да си похапне любимото си суши, защото суровата риба и морските дарове просто не присъстват в менюто на кралския двор оt съображения за сигурност.