Още в началото на годината Кейт Хъдзън сподели как се справя си трите си деца от трима различни бащи в условията на социална изолация заради пандемията.

Кейт Хъдзън, Дани Фуджикава, пандемията и какво е да живееш с три деца от трима различни бащи

Как се гледат три деца от трима различни бащи

Съветите на Кейт Хъдзън

И явно наистина е отлично, защото тези дни сподели в своя Instagram щастливата новина, че е сгодена. Направи го, като публикува снимка, на която се прегръща и се усмихва щастливо с годеника си Дани Фуджикава.

Кейт Хъдзън започва да излиза с настоящия си любим в края на 2016 г., с когото преди две години станаха родители на малката Рани. Отделно Кейт е майка на още две деца - Райдър (17 г.) от бившия й съпруг Крис Робинсън, и Бингъм (10 г.) от Матю Белами.

От FOX28 напомнят как точно се срещат звездата от "Как да разкараш гаджето за 10 дни" и музикантът Дани Фуджикава.

Главна роля в запалването на романтиката между двамата изиграват доведените сестри на годеника й - Ерин и Сара Фостър. Те и до ден днешен са нейните най-добри приятелки.

Кейт Хъдзън, гладуванията, протеините и още детайли от хрантелния режим на актрисата

Къде е ключът от успешната диета на Кейт Хъдзън

Само с упражнения не се прави плосък корем

Запознават ги, когато Кейт е на 23 години и е в напреднала бременност със сина си Райдър. Двамата дълго са просто приятели, докато един ден Дани Фуджикава не завежда Кейт на поход. И така тази на пръв поглед безобидна разходка с приближен на семейството се оказва първа среща. Тогава се целуват и за първи път.