Кейт Бекинсейл се старае да бъде честна и откровена с почитателите си и точно заради това я харесваме толкова много. Актрисата обаче има и своите критици.

Кейт Бекинсейл на 50 години - все така ослепителна и секси

Кейт Бекинсейл на 50 години - все така ослепителна и секси

Актрисата отбеляза своя юбилей

Бекинсейл използва профила си в Instagram, за да изрази благодарността си към всички, които я подкрепят и ѝ пишат мили съобщения. Но също така нападна остро онези, които откровено я нападат и тормозят.

Актрисата признава, че положително настроените хора са много повече, но въпреки това се намират и злонамерени такива. Въпросният пост на Кейт Бекинсейл съдържа видео от участието ѝ в шоуто на Джими Фелън през 2019 г., в което демонстрира как като дете е имитирала кихане, за да се отърве от някои неприятни часове в училище.

Бекинсейл допълва, че след това участие и демонстрирането на фалшивото кихане с нея се е свързала жена, която е твърдяла, че синът, който е имал проблеми с проговарянето, се е вдъхновил от видяното по телевизията, което е довело до изричането на първата му дума.

Как Киану Рийвс помогна на Кейт Бекинсейл в сконфузен момент

Как Киану Рийвс помогна на Кейт Бекинсейл в сконфузен момент

Случва се на всеки

Според Кейт Бекинсейл социалните мрежи трябва да бъдат използвани за разпръскването на положителна енергия, но е наясно, че винаги ще се намерят мъже, които смятат, че мястото на жената е в кухнята, и те ще държат да изразят мнението си.