Кейли Куоко със сигурност дължи успеха си на "Теория за Големия взрив". Не крие също, че краят на сериала е бил много емоционален за нея.

Кейли Куоко е готова да снима spin-off на "Теория за Големия взрив"

Ще има ли още сериали, произтичащи от "Теория за Големия взрив"

И какво общо има Кейли Куоко с това

Животът и кариерата обаче продължават. Ето защо актрисата посрещна своя 34-ти рожден ден на снимачната площадка на нов сериал - The Flight Attendant.

Кейли Куоко публикува видео, от което виждаме, че е само по халат, а колегите ѝ са решили да ѝ спретнат изненада за празника, включваща две малки торти.

От текста под поста става ясно, че Кейли Куоко се намира в Банкок, Тайланд, за снимките на сериала и е много благодарна на екипа, че са я зарадвали, докато е далеч от дома.

От IMDb разбираме, че The Flight Attendant е сериал на HBO Max, който ще ни срещне със стюардесата Каси (Кейли Куоко). Тя харесва работата си, но един ден се събужда със страхотен махмурлук в хотелска стая в Дубай, а до нея намира тяло на мъж.

Кейли Куоко, Карл Кук и защо съпрузите живеят отделно

Защо Кейли Куоко и съпругът ѝ не живеят заедно

Проблеми в Рая или нещо друго

Изплашена от евентуални последствия, Каси не съобщава в полицията и отново се качва на самолета. Когато каца в Ню Йорк обаче агенти на ФБР я чакат за разпит, а през цялото време тя се чуди дали наистина може да е убила човек.