Който си мислеше, че героинята на Кейли Куоко в сериала "Стюардесата" Каси Боудън, удари дъното в първия сезон, жестоко се лъжеше. Нека я види във втори, и тогава ще си говорим отново.   А кой да подозира, че докато е играла измислените й неволи на снимачната площадка, Куоко е преминавала през такива и в ежедневието си.

Кейли Куоко, Based on a True Story и новината за участието ѝ в сериала

Новото предизвикателство пред Кейли Куоко

Криминалната нотка отново ще е налице

"Беше една от най-трудните години в живота ми. Не само в личен план, но и за героинята ми, която беше толкова нещастна", обяснява тя пред Variety. "Това е и първият път, когато започвам терапия - и съм напълно открита. Тръгнах в началото на втори сезон, защото преживях толкова много точно преди снимките. Беше ужасно. От стрес цялото ми тяло се обрина и не изчезна в продължение на три месеца. Все едно вървях по живи въглени - едва ходех."

Нека не забравяме, че през септември 2021 г. 36-годишната актриса обяви, че се разделя със съпруга си Карл Кук. Разводът им беше финализиран през юни 2022 г.

"Беше наистина мрачен период. И не знаех как да се справя. Затрупвах се с работа, като отричах депресията си и колко разстроена бях. За съжаление ролята ми беше също толкова мрачна и не ми помагаше. Наистина, наистина, наистина се борих. С много сълзи", цитират актрисата от Yahoo.

Въпреки всичко, като че ли силните емоции й помагат да изпълни ролята на Каси още по-добре, а играта ѝ пред камерата да бъде още по-истинска. Кейли Куоко дава за пример сцената, в която се разделя с Марко. "Не можех да дишам. Влязох в банята и си помислих, че ще получа паник атака."

Актрисата признава, че на моменти дори не е можела да си каже репликите. "Знаех, че вътрешно преминавам през същия емоционален срив, който се случваше в някои от сцените, и когато трябваше да кажа репликите, знаех, че ще стане каша", разкрива актрисата, визирайки заснемането на напрегнатата сцена с Шарън Стоун. "Просто щях да плача с часове. Толкова бях свързана с това, което трябваше да изиграя и, очевидно, то ми влияеше много."

В този момент ръка ѝ протяга колежката ѝ Зося Маме. В опит да помогне, тя се мести да живее при нея, защото Куоко започва да губи ума си, както самата тя казва.

И въпреки че в началото не иска подкрепа от никого, в крайна сметка актрисата решава да бъде честна със себе си и с другите.

"За първи път исках хората да знаят, че нещата просто невинаги са такива, каквито изглеждат. И невинаги са толкова перфектни."

Кейли Куоко, Том Пелфри, общите им снимки и двойка ли са двамата

Това ли е новото гадже на Кейли Куоко

Ще намерили отново любовта актрисата

Сега, няколко месеца по-късно, Кейли Куоко заявява, че е много по-добре и се чувства по-обнадеждена за бъдещето.

"Всички повтаряха, че има светлина в края на тунела, а аз не вярвах, докато не се случи. И сега мога да кажа на всички, които преминават през най-лошите години от живота си: всичко ще се оправи."