Не сме крили (а и не смятаме да го правим), че обожаваме Марго Роби. Направо не знаем на кой свят ще сме, ако я видим на живо, имайки предвид какво се случва, когато я гледаме на екран.

Марго Роби, Babylon, Брад Пит и ще замени ли актрисата Ема Стоун

Ще замени ли Марго Роби Ема Стоун

Кой ще партнира на Брад Пит в Babylon

А ролята ѝ на Харли Куин само налива допълнително масло в и без това бушуващия огън. С нетърпение очакваме да я видим отново в The Suicide Squad на Джеймс Гън. Но всъщност Марго не е единствената Харли Куин.

Кейли Куоко, която започна трайно да се настанява в списъка ни с любими актриси, също влиза в тази роля. Е, не точно влиза, защото все пак само озвучава г-ца Куин в анимацията за възрастни "Харли Куин".

И заради това в социалните мрежи от известно време се носят слухове, че Марго Роби и Кейли Куоко не са в добри отношения. Защото Харли Куин се е превърнала в персонажа на раздора. До този момент обаче никоя от актрисите не казваше нищо по въпроса. 

Е, Куоко вече го направи. В разговор с Дейвид Спейд за списание Interview актрисата разясни дали слуховете, че между нея и Роби има вражда, са верни.

Кейли Куоко, The Flight Attendant, Мишел Гомес и какво се случва със сериала

Какво се случва с новия сериал на Кейли Куоко

The Flight Attendant е все по-близо, но с промени

Според Кейли Куоко, вражда няма, защото те дори не се познават, но някои медии са се опитали да създадат такава. "Никога не съм се запознавала с нея. Обичам я."