Рождените дни много често са повод да се замислим за живота си и да се опитаме да направим равносметка.

Кейли Куоко, Карл Кук и решението им да се разведат

Кейли Куоко отново е свободна

Защо се стигна до втория ѝ развод

Кейли Куоко, която повечето хора познават най-вече от "Теория на големия взрив", на 30 ноември навърши 36. Тя не скри факта, че не се е чувствала окей.

Актрисата е напълно откровена, споделяйки емоционалните битки, които води напоследък. "Понякога е добре да не се чувстваш напълно окей. Дори на рождения си ден", написа Кейли в едно от многото си сторита в Instagram, цитирана от Yahoo.

Снимка 555686

Източник: Instagram / Kaley Cuoco

Това е първият рожден ден след раздялата на Кейли Куоко със съпруга ѝ Карл Кук преди три месеца. Преди Кук, тя има още един брак с тенесиста Райън Суитинг и един годеж с Джош Реснинг.

Все пак актрисата споделя и нещо хубаво от деня: "Имам най-великата фамилия и приятели, които някога са съществували". На една от снимките тя е до коня ѝ: "Спирането до плевнята за малко вълшебни целувки с пони винаги помага", написа Кейли.

Снимка 555652

Източник: Instagram / Kaley Cuoco

По-късно тя благодари на приятелите си, за подкрепата. "Количеството любов, което получих днес, беше невероятно", написа актрисата. "Съобщенията. Подаръците. Обажданията. Всичко. Това е светът за мен"

Кейли Куоко, Карл Кук, разводът им и какво иска да запази за себе си актрисата

Какво се случва с развода на Кейли Куоко и Карл Кук

Актрисата посочи пред съда точно какво иска

И за да си дойде всичко на мястото, на 1 декември Кейли и сестра ѝ Бриана, която пък навърши 33 на 29 ноември, се веселиха заедно с приятели в Дисниленд.