За професионалните спортисти е много важно след мач да се възстановят максимално бързо и пълноценно, защото следващият е само след няколко дни.

Кевин Лав, Заян Уилямсън, Янис Адетокумбо и баскетболистите с жест към хората, останали без работа заради коронавируса

Звездите на NBA срещу последиците от COVID-19

В трудните моменти лидерите изпъкват

И така години наред. Ето баскетболистът на Кливланд Кавалиърс Кевин Лав е инвестирал в уреди, които да му помагат за възстановяването, и ги е разположил в дома си.

За Architectural Digest Лав показва стаята, която е отделил за тази цел, и разяснява какво има в нея. Баскетболистът пояснява, че живее в тази къща от четири години. Иначе казано, от втория му сезон в Кавалиърс.

И понеже в момента кара своята 12-та година в NBA за 31-годишния ветеран е много важно тялото му се чувства добре.

Ето защо е инвестирал в кът за възстановяване, в който има хипербарна камера, инфрачервена сауна, устройство за терапия с червена светлина, както и легло за вибрационна терапия.

Разбира се, има и свещи, които да го настроят за йога. Те са с аромат на бор и тамян, който не е случаен, защото му напомня за Портланд, Орегон, където е израснал.

Да получиш паник атака по време на мач

Да получиш паник атака по време на мач

Кевин Лав открито за проблемите

Хипербарната камера обаче е сред най-използваните уреди, защото най-много помага на тялото му да се възстанови след дълги полети, в които се сменят часови зони. Лав казва, че камерата е много полезна и при плейофите.

По принцип е предназначена за до двама души и се е опитвал да се побере в нея заедно с половинката си Кейт Бок, но заради ръста му (203 см.) това не е възможно.