Миналата седмица стана ясно, че разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер е вече финализиран, след като двамата в крайна сметка са успели да постигнат споразумение. Тази новина дойде изненадващо предвид всички разменени обвинения и несъответствия в исканията на вече бившите, както и на техните адвокати.

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер и споразумението, което са постигнали вече бившите съпрузи

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер е вече факт

Когато актьорът не й остави друг избор

Според Daily Mail споразумението е постигнато с редица компромиси от страна на дизейнерката. Очевидно тя съвсем се е отказала да предявява претенции, след като по-рано този месец съдът не уважи искането ѝ за шестцифрена месечна издръжка за всяко дете и вместо това отреди сумата да бъде 63 хиляди долара на дете.

По време на бракоразводното дело често се споменаваха тримата наследници на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер, които са все още непълнолетни. Това, което обаче може и да не знаем за актьора е, че той има и още четири деца от свои две предишни връзки.

Пътищата на Костнър и Баумгартнер всъщност се пресичат за първи път, когато тя е едва на 18 години, а Костнър е още женен за първата си съпруга Синди Силва. След като се развежда за първи път през 1994 г., Кевин Костнър започва да се среща с Кристин Баумгартнер чак през 2003 г., когато вече има четири деца. Затова и връзката на двамата не започва гладко - той не желае да има повече деца, докато тя настоява за това. Впоследствие двамата се женят през 2004 г. и им се раждат три деца.

Кевин Костнър с Кристин Баумгартнер

Източник: GettyImages

Кевин Костнър с Кристин Баумгартнер

Нека обаче върнем лентата още малко назад и видим какво знаем за всички седем наследници на Кевин Костнър.

Ани (39 г.)

Най-голямото дете на актьора от брака му със Синди Силва е момиче - Ани. През 90-те години тя се снима в няколко филма, но в крайна сметка започва да се занимава повече с продуцентство. Документалните филми с кауза са ѝ много присърце и през 2014 г. става съосновател на Sound Off Films. Две години след това се омъжва за Дани Кокс, който е лекар. Пред Huffington Post Кевин Костнър споделя с гордост за първородната си дъщеря, че е завършила престижния университет "Браун" и е много отдадена на работата си.

"

Лили (37 г.)

Лили е второ дете и втора дъщеря за Кевин Костнър и Синди Силва. Подобно на по-голямата си сестра, и тя започва да се занимава с актьорско майсторство, но за разлика от нея след това не се насочва към продуцентство, а към музика, макар и не професионално. "Лили е невероятна певица и текстописец. Тя може да стане наистина огромна звезда, ако поиска, но не съм сигурен, че това е желанието ѝ", споделя актьорът.

Джо (35 г.)

Синът на Кевин Костнър и Синди Силва също се снима във филми като дете, подобно на двете си по-големи сестри. Сега обаче и той е музикант. По думите на баща му той е наистина стабилен човек със също толкова стабилен приятелски кръг.

Кевин Костнър със сина си Джо и дъщеря си Ани

Източник: GettyImages

Кевин Костнър със сина си Джо и дъщеря си Ани

"Наистина можеш да прецениш колко добре се е справил в живота по това колко качествени са приятелите му и как ги е задържал", казва Кевин Костнър отново в интервюто си за Huffington Post.

Лиъм (27 г.)

Той е единственото дете на актьора от връзката му с Бриджит Руни, която сега е омъжена за Бил Кох. Лиъм е роден през 1996 г. и до днес предпочита да стои далеч от светлината на прожекторите.

Кейдън (16 г.)

Момчето е първото дете на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер, което се ражда три години след като двамата сключват брак. Актьорът казва за сина си, че е "добър по-голям брат", обича да е активен и има приключенски дух.

Кевин Костнър с Кристин Баумгартнер и трите им деца - Кейдън, Хейс и Грейс

Източник: GettyImages

Кевин Костнър с Кристин Баумгартнер и трите им деца - Кейдън, Хейс и Грейс

Хейс (14 г.)

Той е с по-малко от две години по-малък от брат си Кейдън, а за него Кевин Костнър е признавал, че невинаги му е било лесно да е средното дете в семейството.

Кевин Костнър без Кристин Баумгартнер - с какво разполага новият дом на бившата му

Луксозният дом, в който бившата на Кевин Костнър живее

И какъв наем плаща Кристин Баумгартнер

Грейс (13 г.)

През 2010 г. се ражда и най-малкото дете на актьора от Кристин Баумгартнер - дъщеричката им Грейс. За нея пък той споделя, че се интересува от съвсем нормални момичешки неща и обича "да шие и танцува", пише Entertainment Tonight.