Въпреки че е индустрия за милиони, дори за милиарди - Холивуд има своите проблеми и трески за дялане. И те не са една и две.

"Матрицата 4", снимките на филма и какво са подписали актьорите

Какво се случва с "Матрицата 4"

Пандемията обърка всичко

Кeри-Ан Мос е доста отдавна в този бизнес и знае повече от добре за какво точно става дума. 53-годишната актриса, която доби най-голяма популярност с участието си във филмите за "Матрицата", сподели пред Джъстин Бейтман за една доста интересна случка.

Преди години Мос е получила сценарий за филм и е започнала да го чете и разучава. Когато е разговаряла с агента си обаче е разбрала, че ѝ е била предложена друга роля, а не тази, която си е мислела.

Странното е, че Кeри-Ан Мос е трябвало да изиграе баба. И казваме странно, защото това предложение е дошло непосредствено след като е навършила 40 години. Било ѝ е трудно да преглътне тази нова реалност, с която се сблъсква, но се е наложило.

Актрисата смята също така, че мъжете в индустрията не се сблъскват с подобни неща - толкова рано. Мос казва, че се възхищава на европейските актриси, защото те изглеждат много уверени в кожата си и сякаш се наслаждават на всичко, пише The Hollywood Reporter.