Кендъл Дженър и Хейли Бийбър се срещат за първи път още през 2012 г. на премиерата на филма "Игрите на глада". Запознава ги Кайли Дженър, сестрата на Кендъл. Още тогава двата модела се сближават.

"Голата" рокля на Кендъл Дженър, за която всички говорят

"Голата" рокля на Кендъл Дженър, за която всички говорят

Поредна стилна провокация на модела

Заедно те присъстват на MET Gala, пътуват и гледат на живо баскетболни мачове. Понякога двете момичета обаче предпочитат по-обикновените забавления - като например просто да си седят вкъщи, да пият вино и да гледат филми.

За приятелството си с Хейли Бийбър Кендъл Дженър споделя, че е като "ин и ян" - просто се допълват. "Сякаш сме толкова различни, че се балансираме по някакъв начин", разказва Кендъл във видео, качено в YouTube канала на Хейли.

Приятелството им обаче преминава и отвъд забавните моменти - двете момичета наистина се подкрепят и ценят връзката помежду си, пише E! News. Както отбелязва Кендъл, независимо дали става въпрос за работа или личен живот, двете винаги са си пазили гърба и никога не се позволявали на каквото и да било да застрашава приятелството им.

Едно-единствено посещение на Кендъл Дженър и Хейли Бийбър в Европа, на което се твърди, че били поотделно и от което така и не са публикували снимки заедно, обаче е достатъчно, за да се заговори, че се е заформила вражда помежду им.

Хейли Бийбър готова за "най-хубавото лято в живота" - гореща и много секси

Хейли Бийбър отново от плажа - гореща и много секси

В очакване на "най-хубавото лято"

Момичетата не останаха длъжни и почти веднага отговориха на твърденията. Това те направиха с обща снимка, качена на стори, на която се вижда, че заедно се наслаждават на слънчевото време, излегнали се край басейн.

Снимка 621136

Източник: Instagram / haileybieber

Кендъл и Хейли са вдигнали палец, очевидно давайки знак, че всичко между тях е наред. Върху снимката е написано ироничното "вражда" и са добавени емотикони във формата на сърца.