Колкото и талантливи актьори да са Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс, най-любимото нещо на почитателите им са не филмите, а идиличният семеен живот, който двамата имат. За щастие, те често ни правят негови свидетели.

Катрин Зита-Джоунс, Майкъл Дъглас и отбелязването на 22-годишнината от брака им

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас - 22 години любов

Една специална двойка празнува един специален повод

След като наскоро актрисата сподели няколко снимки от ценното време, което прекарва с 19-годишната си дъщеря Карис Дъглас, сега Катрин Зита-Джоунс реши да се похвали с порасналия си 22-годишен син Дилън, който придружи майка си на червения килим. 

По време на събитието в Лос Анджелис по повод наближаващата премиера на телевизионния сериал National Treasure: Edge of History с нейно участие преди броени дни, 53-годишната актриса се появи в забележителна лилава рокля на Elie Saab с дълбоко деколте.

Снимка 598337

Източник: GettyImages

Трудно е да бъде игнорирана зашеметяващата красота на Катрин, докато тя пристъпва по червения килим в своя секси и предизвикателен тоалет. Въпреки това вниманието на медиите не беше привлечено само към актрисата, но и към нейната необичайна половинка. За разлика от много други случаи, този път тя не беше придружавана от съпруга си Майкъл Дъглас, а от красивото си първородно дете.

Катрин Зита-Джоунс, Карис Дъглас и как се забавляват майка и дъщеря

Как изглежда 19-годишната дъщеря на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Ценно време за майка и дъщеря

Катрин Зита-Джоунс определено изглеждаше като една много горда майка, която с удоволствие позираше за снимки с Дилън Дъглас. За светското събитие той избра кафяв костюм от три части. Актрисата е част от актьорския състав на новия сериал на Disney+, който ще бъдем наличен за стриймване от 14 декември.