Тоскана - една от най-романтичните дестинации по принцип, е мястото, което бившата номер едно в световния тенис Каролине Возняцки и бившия професионален баскетболист Дейвид Лий избраха за сватбата си. Тя се състоя през отминалия уикенд в идиличното градче Кастилион дел Боско.

Гостите обаче пристигат още в четвъртък, а вечерта има организирано специално парти по посрещането им с фойерверки, светлинно шоу и среднощно къпане в басейна.

Следващият ден продължава със специално организирани игри, сиеста и репетиция на сватбеното тържество в руините на замъка на Кастилион дел Боско, придружена с вечеря единствено с италианска храна.

Големият ден за Каролине и Дейвид започва с подготовка за церемонията. Тенисистката пристига пред олтара в шест вечерта, водена от баща си и предвождана от шаферката си Серина Уилямс. Возняцки е облечена в пищна рокля Oscar de la Renta с дълъг воал, а обувките са Jimmy Choo.

Празненството продължава с тристепенна вечеря, поднесена по време на речите, разрязване на сватбената торта, както и дискотека.