От няколко дни Кара Делевин се радва на нови членове в семейството си. В тези тежки времена тя реши да помогне на две нуждаещи се души, затова приюти в дома си страхотни малки кученца.

Кая Гербер, самоизолацията и с кого прекарва дните си моделът

С кого се гушка Кая Гербер

Сладка компания

Така домашните любимци, които по принцип има Кара, вече се радват на нова компания, а по всичко личи, че нямат и нищо против. На една от снимките в Instagram профила на модела се вижда как "старшите" споделят дивана без възражения с "новобранците".

Благодарение на организацията Labelle Foundation, която е ангажирана да спасява и намира дом на изоставени животни, Кара стана поредната известна личност, която осигури подслон на бездомни животинки по време на епидемията от коронавирус.

По всичко личи, че Кара е повече от щастлива в тяхната компания. Тя сподели и друга снимка в профила си, на която я виждаме да прегръща малките косматковци. Съдейки по размера на лапичките им, след няколко месеца ще станат доста големи зверчета.

Поздравления за доброто дело, както и на всички други известни личности като Кара - Кая Гербер, Майли Сайръс и Селена Гомес, които осиновиха кученца и им дадоха подслон и любов в тези тежки времена.

Коронавирусът, бездомните животни по света и кой се грижи за тях

Бездомните животни по света по време на карантина

Какво се случва с тях и кой се грижи за нуждите им