Тази година на Billboard Music Awards всички обсъждаха както наградените, така и тоалетите, с които се появиха на червения килим.

Billboard Music Awards, награди, тоалети и с какво звездите успяха да привлекат вниманието

И призът за най-предизвикателен тоалет отива при...

Кой и с какво привлече вниманието на Billboard Music Awards

Но вниманието върху себе си успя да привлече и Кара Делевин. Направи го по своя обичаен начин - със странното си поведение, като се превърна в една от най-обсъжданите знаменитости на събитието. Но защо всички толкова се впечатлиха от държанието на модела ли?

Очевидно Кара е искала да бъде забавна, но го показва по много явно неприемлив за мнозина начин. Още преди да е започнало награждаването, тя не излиза на червения килим, а е забелязана да стои отстрани и да наблюдава как Megan Thee Stallion позира за фотографите.

Само няколко минути по-късно Кара изскача до рапърката, хваща края на роклята ѝ и започва да го вее така, че да изглежда сякаш е раздвижен от вятъра.

Когато всички звезди са вече в залата за награждаването, Megan Thee е забелязана да си говори с Doja Cat. Изведнъж обаче Кара решава да ги прекъсне и просто сяда на стола помежду им.

И за капак на цялото това вече направило наистина странно впечатление поведение, Кара решава да се намеси изневиделица в снимките на DJ Khaled и Fat Joe.

Докато двамата рапъри позират до Megan Thee, моделът се изляга на пода и започва да ги снима под странни ъгли.

Селена Гомес, Кара Делевин, Only Murders in the Building и втори сезон на сериала

Ще се получи ли химията между Селена Гомес и Кара Делевин

Only Murders in the Building с още едно секси попълнение

С необичайното си държание Кара вероятно е направила опит да покаже, че има чувство за хумор. Бихме казали, че е спорно е дали ѝ се е получило. Крайният резултат е, че поне успя да накара всички да я обсъждат.