Преди няколко дни Кание Уест обяви намерението си да се кандидатира за президент на изборите в САЩ тази есен. Това не беше особена изненада, защото от години (като припев на своя песен) повтаря намеренията си за подобен ход. След като получи пълната подкрепа на Илон Мъск, рапърът се сдоби и с един предполагаем известен противник в надпреварата.

Кание Уест, кандидатирането му за президент на САЩ и подкрепата от Илон Мъск

Какво са намислили Кание Уест и Илон Мъск

Изненадваща комбинация

В социалните мрежи се появиха редица коментари, които предлагат Тейлър Суифт също да се кандидатира за най-високия пост в САЩ. Някои дори допълниха, че Селена Гомес може да й е вицепрезидент.

Трети пък си представиха как Суифт се качва на сцената по време на някоя от предизборните речи на Уест и го прекъсва, както той прекъсна изказването й, за да заяви, че едно от най-добрите женски видеа е на Бионсе, припомня LADBible.

Снимка 487531

Източник: GettyImages

Предложението най-високоплатената певица в света да се изправи срещу Уест в политическа надпревара не е никак случайно. Двамата имат дълга история, като последният и най-шумен скандал бе от 2016 г. Тогава в своя песен Кание нарече Тейлър с доста нецензурни думи.

След това Ким Кaрдашиян заяви, че Суифт е дала съгласие името й да се използва в парчето - Суифт отрече подобно действие.

Рапърът и певицата неведнъж са си разменяли и обиди публично, но не е и като да не сме ги виждали да се смеят и прегръщат.

Често казано, не би имало по-интересен предизборен двубой от този между двамата.