В последните дни получихме няколко последователни потвърждения на предположенията, че Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън са двойка. Двамата първо отпразнуваха рождения ден на комика заедно, а след това на няколко пъти бяха уловени от папараци да се разхождат хванати за ръка. 

Ким Кардашиян, Пийт Дейвидсън, новите им общи снимки и как се забавляват двамата

Ким и Пийт се забавляват по пижами

Голям купон е с тях

Със сигурност тези снимки са достигнали и до все още законния съпруг на риалити звездата Кание Уест. И неговият коментар не закъсня.

Йе, както се прекръсти наскоро, взе участие в благотворителна инициатива за осигуряване на топла храна за нуждаещи се по случай предстоящия Ден на благодарността. А пред събралите се хора той заговори за това, че всеки прави грешки, в това число и самият той.

"Публично направих неща, които не са приемливи за един съпруг", призна си Уест и поясни, че не е имал намерението да казва тези думи, но сега иска да промени историята. А ние допълваме, че вероятно снимките на Ким и Пийт са го подтикнали към това признание.

Рапърът не скри, че има нужда да бъде отново в семейния дом, да бъде с децата си. По думите му, "враг" е успял да раздели него и Ким и мнозина са приели това за нормално. Но когато Бог ги събере отново, много хора ще разберат, че могат да преодолеят раздялата и "травмата на Дявола", предава Daily Mail.

Ким Кардашиян, Пийт Дейвидсън, Кание Уест и какво мислят близките на звездата за новото ѝ увлечение

Опасенията на близките на Ким Кардашиян

Защо са толкова разтревожени

Речта на Кание може да звучи притеснително и объркващо за някои, но е неоспорим факт, че той продължава да държи на идеята двамата с Ким да се съберат отново. Въпросът е какво е нейното мнение, особено след като вече има нов мъж в живота си.