Принц Чарлз и Камила Паркър нямат общи деца, но всеки от тях има по две от предишните си връзки. И ако Уилям и Хари са постоянно в центъра на вниманието, то вероятността да не се чували нищо за сина и дъщерята на херцогинята на Корнуол е доста голяма.

През 1973 г. Камила се омъжва за Андрю Паркър Боулс. Двамата имат 22-годишен брак и две деца - Лора и Том. Тя е на 41, а той - на 44. Последният път, когато ги видяхме на публично събитие тримата с майка им бе през 2015 г.

Том Паркър от години се изявява като кулинарен критик и автор на редица кулинарни книги, с които печели и награди. Участва и в много телевизионни готварски предавания.

Снимка 443849

Източник: GettyImages

Синът на херцогинята на Корнуол може да се похвали не само с успешна кариера далеч от сянката на майка си, но и със семейно щастие. Той е женен от 2005 г. и има две деца. 

По-малката му сестра Лора предпочита да пази живота си в тайна. Тя не е толкова публична личност, колкото брат си, защото е отдала живота си на изкуството. Работи като куратор в различни лондонски галерии.

Снимка 443827

Източник: GettyImages

През 2006 г. Лора се омъжи за Хари Лопес. Те имат три деца - една дъщеря и двама синове, близнаци. 

На сватбата на принц Уилям и Kейт Мидълтън през 2011 г. Лора бе една от шаферките на булката. A херцогът и херцогинята на Кеймбридж, както и принц Хари, бяха сред гостите на нейната венчавка, пише Reader's Digest.

Снимка 443850

Източник: GettyImages

Въпреки че децата на Камила видимо са в добри отношения с доведените си братя, те предпочитат да стоят на по-голяма дистанция от кралския двор, защото са наясно, че иначе не биха могли да водят нормален начин на живот.

Камила Паркър, промяната, която претърпя, и какво не знаем за съпругата на принц Чарлз

Непознатата страна на Камила Паркър

Вече не е любовницата на принца

А съпругата на принц Чарлз одобрява това тяхно решение, затова и не сме я чували да коментира наследниците си, които са на мнение, че тя е свързана с британското кралско семейство, а не те, затова не бива да изисква нищо от тях.