Камила Кабейо и Шом Мендес несъмнено са едни от най-обсъжданите музикални звезди напоследък. Причината е не само в последния им успешен сингъл "Señorita", но и в слуховете за интимната им връзка.

Камила Кабейо, Шон Мендес и колко близки са двамата

Камила Кабейо и Шон Мендес са опасно близки

Нова звездна двойка на хоризонта

След като няколко пъти бяха засичани да интимничат и да демонстрират опасно близки отношения без капка срам, връзката им се оказа не просто слух, а самата истина.

Камила и Шон решиха да потвърдят официално, че са двойка с едно доста интересно видео в Instagram профила на канадския изпълнил. 

"Видяхме какво ли не в Twitter за начина, по който се целуваме, включително, че приличаме на риби. Затова решихме да ви покажем как точно го правим", разкрива Шон Мендес във видеото, а Камила Кабейо шеговито допълва, че това наистина е наранило чувствата им.

Клипчето продължава със страстно мляскане (буквално) между двамата, което ни оставя малко шокирани, защото Камила определено не се притеснява да демонстрира колко голям език има и как умее да го използва. Видеото с въпросната целувка е и първото им официално потвърждение, че са заедно.

Двамата са доста сладка двойка, затова нямаме какво друго да добавим, освен да им кажем "Горчиво".

Spotify, Шон Мендес, Камила Кабейо, "Señorita" и коя е най-стриймваната песен това лято

Това са най-слушаните песни това лято

Ние слушаме - Spotify отчита