Неотдавна актрисата Камерън Диас сподели в Instagram как приготвя любимата супа на съпруга си Бенджи Мейдън, с когото има брак от 2015 г. Тогава даде и няколко лични съвета, които да приложим в кухнята, а скоро каза точно и ясно какво мисли за подхода при първа среща.

Камерън Диас, Бенджи Мейдън, семейството и бързите вечери на актрисата

Камерън Диаз иска да си запишем това

Какви са тайните й в кухнята

49-годишната Камерън Диас беше гост в едноименното шоу на Дрю Баримор и заедно с телевизионния водещ Рос Матюс обсъждаха колко открити трябва да са жените в началото на една връзка.

По време на разговора в The Drew Barrymore Show Рос Стюарт даде пример с приятелка, която му се оплакала, че мъжете непрекъснато я напускат. А той обяснява причината с факта, че тя още на първата среща ги пита дали искат деца. "Не питаш дали искаш деца, питаш дали харесваш пица или синия цвят", цитират американеца от FOX28.

Камерън Диас също коментира примера с дамата и я определя като жена, която знае точно какво иска. И по всичко личи, че самата актриса е такава.

Защото продължава с разсъжденията и се опитва да обясни на Рос поведението на приятелката му. Според Камерън тя е открита и един вид казва: "Аз съм такава, с мен ли си?" И според Диас тя въобще не бива да се притеснява от факта, че я напускат. Даже напротив.

Камерън Диас, майчинството, връщането към киното и ще я видим ли отново на голям екран

Когато Камерън Диас взима правилните решения

Да знаеш какво искаш от живота

Въпросната дама, която Рос дава за пример, би трябвало да разбере още в началото, че мъжът просто не е за нея. И в това няма нищо лошо. След което дава и един последен съвет: "Ако другият човек не за теб, остави го."