Публичния си дебют като двойка Киану Рийвс и Александра Грант правят през 2019 г., като оттогава насам рядко са коментирали връзката си.

Киану Рийвс във ваканция - къде, как и с кого почива актьорът

Мистериозната жена, с която споделя ваканцията си Киану Рийвс

Къде, как и с кого почива известният актьор

Едно очарователно откровение обаче актьорът от "Матрицата" прави през март, когато People му задават няколко закачливи въпроса, като този кога за последно е изпитал истинско блаженство. "Преди няколко дни с моята любов", е отговорът му, в който очевидно има предвид дългогодишната си приятелка. "Бяхме в леглото. Бяхме свързани. Усмихвахме се, смеехме се и се кикотехме. Чувствах се страхотно. Беше просто наистина хубаво да сме заедно", допълва още Киану Рийвс.

Сега обаче повече за романтичните му отношения с художничката Александра Грант разбираме от самата нея. На наградите за изкуство Los Angeles Beverly Arts Icon Awards, тя се е появила на червения килим сама, без актьора, но е споделила пред медиите, че се чувства достатъчно уверена на събития и без той да я придружава. По думите ѝ е добре, че се е влюбила вече като възрастен човек с изградена кариера, пише People.

Пред изданието Александра Грант издава още, че в момент, когато се е чувствала в творчески "блокаж", Киану доста ѝ е помогнал, като я е окуражил да опитва нови неща и да не се отказва. "Той е толкова голямо вдъхновение за мен. Толкова е креативен и е мил. Освен това работи много усилено", допълва художничката.

Снимка 635118

Източник: GettyImages

Друго, което признава тя, е, че собствената ѝ работа се е променила откакто се среща с Киану Рийвс. И, разбира се, промяната е в положителна светлина - с много повече радост и щастие.

В края на интервюто Александра Грант казва, че актьорът не е имало как да я придружи на събитието, тъй като е имал концерт с групата си Dogstar. А художничката, както може и да предположим, е фен на бандата и знае текстовете на всяка една песен.

"Беше истинско удоволствие да видя момчетата да се съберат отново, да бъдат толкова креативни и подкрепящи се един друг", споделя още приятелката на Киану Рийвс.

Киану Рийвс и Александра Грант демонстрират интимни отношения

Когато Киану Рийв и Александра Грант са в палаво настроение

Ето какво направи актьорът за първи път

Групата, в която свири той, тази година се събра отново за първи път от цели две десетилетия насам и дори издаде нов албум - Somewhere Between the Power Lines and the Palm Trees.