Вече измина повече от седмица от финала на втория сезон на "Ергенът", и по традиция всички все още говорят за случилото се не само през сезона, но и във финалния епизод.

"Ергенът" - любовта като риалити формат

"Ергенът" - любовта като риалити формат

Защо гледаме и защо се правим, че не гледаме романтичното риалити

В последния епизод видяхме как Евгени Генчев избра модела Валерия пред редакторката Елена-Антоанета. В интервюта след края на сезона пък стана ясно, че двамата са все още заедно и са дали шанс на пламналата в предаването любов.

Нещо, което не се случи в първи сезон, когато Виктор Стоянов избра Виктория Капитонова, но нещата между двамата не се получиха. Преди няколко дни голямата победителка от втори сезон - Валерия, имаше още един повод за радост и почерпка.

От профила на модела в Instargam разбираме, че преди няколко дни е отпразнувала своя 25-и рожден ден. "Благодаря на всички, които бяха с мен на този специален ден! Направихте го незабравим", написа тя към поста.

Валерия Георгиева, "Европа без кожи" и каузата, която накара участничката от "Ергенът 2" да се съблече

Голата провокация на Валерия от "Ергенът 2"

Без дрехи, но с кауза

От споделените снимки и видеа разбираме, че Валерия е отпразнувала рождения си ден с цели две торти. На едната има две котки - разбира се, защото знаем за любовта ѝ към животните. На последователите ѝ обаче им е направило впечатление, че от споделените от нея снимки липсва Евгени, и веднага се запитаха дали всичко между тях е наред...