Докато има британско кралско семейство, ще има и книги, посветени на него. Това е простата истина, с която вероятно всеки в двора на крал Чарлз е свикнал. Въпреки това всяка нова книга, която разкрива "тайни" от него, предизвиква тревога.

Крал Чарлз и как Короната използва средствата на починали англичани без роднини или близки

Как крал Чарлз се облагодетелства от парите на починали англичани

Древна практика със съмнителен морал

Преди часове излезе Endgame - новото заглавие на журналиста Омид Скоби, който е автор на книгата за Хари и Меган Finding Freedom. В нея той разкрива "печалното" състояние на монархията, както и подробности за отношенията в кралското семейство.

Никой от основните членове на фамилия Уиндзор не е подминат, като съвсем скоро ще разкрием повече подробности за съдържанието на Endgame. По отношение на принц Уилям и Кейт Мидълтън обаче твърденията са няколко.

Скоби твърди, че Уилям е твърде емоционален и че смята баща си за "некомпетентен". Мидълтън пък е описана като студена и жестока, като авторът заявява, че тя прекарва повече време "да говори за Меган Маркъл, отколкото с нея".

Снимка 634780

Източник: GettyImages

Както можеше и да се очаква, принцът и принцесата на Уелс се държат така сякаш не знаят за излизането на книгата. Те, както и Бъкингамският дворец, и дори Хари и Меган, не са коментирали по никакъв начин Endgame.

На Instagram профила на принц Уилям и Кейт Мидълтън дори се появи ново видео часове след излизането на книгата, в което се отбелязват стотиците наградени с почести от кралското семейство през отминаващата 2023 г.