Сравнително често научаваме за големите покупки на холивудски звезди. Като тук не визираме коли, а имения, които струват милиони долари.

Условието, което Адел е поставила на Силвестър Сталоун, за да купи къщата му в Лос Анджелис

Ултиматумът, който Адел е поставила на Силвестър Сталоун

Май някой е фен на Роки

Не е рядкост звездите да похарчат милиони, за да купят даден имот, а след това да го съборят до основи, за да построят имение по техен вкус. Адел например направи това с къщата, която купи от Силвестър Сталоун. А се оказва, че Крис Прат и Катрин Шварценегер също са взели такова решение.

В началото на миналата година Прат и съпругата му са закупили едноетажна къща в Лос Анджелис за 12.5 милиона долара. И понеже е построена през 1950 г. са решили да я съборят и да построят имение по техен вкус. Това обаче предизвика бурни реакции у някои хора, архитекти и консерватори.

В профила в Instagram Los Angeles Convervancy, се обръща внимание на модернистичния дизайн на къщата, който е бил характерен за архитектурата в района в средата на миналия век. Твърди се, че къщата има потенциал на историческа архитектурна ценност, но така и не е била защитена от нито един закон, пише People.

От Robb Report пък твърдят, че от документи са разбрали, че новата къща, която Крис Прат и Катрин Шварценегер ще построят на мястото на разрушената, ще бъде архитекта Кен Ънгар, който е известен със стила си да проектира имения в провинциален стил.

Крис Прат и Катрин Шварценегер с рядка снимка на дъщерите си за един специален повод

Рядката снимка на внуците на Арнолд Шварценегер

И един специален повод за Катрин Шварценегер и Крис Прат

Новият дом на Прат и Шварценегер ще бъде двуетажна къща, която в задния двор ще разполага с басейн. Решението на двамата предизвика негативни реакции у консерватори, които казват, че това е поредното доказателство, че парите не могат да купят добър вкус.