За разлика от възможността човек да види Брад Пит с някой от децата му, Анджелина Джоли не пропуска да се покаже с някое (или всички от тях) на публично място, демонстрирайки в колко прекрасни отношения е с наследниците си, което не може да се каже за бившия ѝ съпруг.

Макар и отчуждени от доста време - какво накара Джон Войт да се гордее с Анджелина Джоли

Макар и отчуждени от доста време - какво накара Джон Войт да се гордее с Анджелина Джоли

Заровиха ли томахавката

През последните дни актрисата беше уловена от папараци, докато със сина ѝ Нокс се наслаждават на рядка разходка по магазините заедно. От кадрирте се вижда, че 15-годишният тийнейджър вече е по-висок от известната си майка.

49-годишната носителка на Оскар, която продължава да води съдебни битки с бившия си мъж Брад Пит за техните дялове от френската винарна Miraval, беше забелязана в добро настроение заедно с Нокс.

Звездата от "Злодеида" изглеждаше елегантно в бял топ с дълбоко деколте, съчетан с черно сако и подходящи панталони, допълнени от тъмни слънчеви очила. Нокс пък беше избрал небрежен ансамбъл от сива тениска и къси панталони, съчетани с високи кецове Nike.

Повече от година заедно - на какъв етап е връзката на Брад Пит и Инес де Рамон

Повече от година заедно - на какъв етап е връзката на Брад Пит и Инес де Рамон

Двойката бе забелязана на публично събитие за първи път от известно време

Що се отнася до Брад Пит, въпреки проблемите с бившата и децата си, които започнаха едно по едно да се отказват от фамилията му, актьорът изглежда, че се чувства добре. Или поне това демонстрира, усмихнат и щастлив до приятелката си Инес де Рамон, с която прекарва последните няколко седмици в Европа, където е на снимки за предстоящия му филм F1.