Елизабет Хърли многократно е демонстрирала забележителната си фигура и топ формата, в която се намира на 58 години. Разбира се, няма как да не започнем да се чудим диета, тренировки, външна намеса или комбинация от всичко това е тялото й.

Елизабет Хърли гледа секс сцените си с двама бивши - кой присъства на премиерата на Strictly Confidential

Елизабет Хърли гледа секс сцените си с двама бивши - кой присъства на премиерата на Strictly Confidential

Надали се е смутила

Британският модел обаче е достатъчно откровен, за да разкрие тайната си. "Не си падам по модерни диета. Вкусовете ми се простички - не пия странни зелени сокове или нещо такова", казва тя пред Sydney Morning Herald.

Лиз Хърли разкрива, че цял живот е била внимателна в нещата, които яде и никога не е харесвала супер преработената храна. "Още от тийнеджърските си години четях етикетите на храните."

Тя разкрива, че се храни с "нормални неща" - печено пиле, картофено пюре, много зеленчуци. "Нямам нещо тайно или странно в диетата си", допълва Хърли. Колкото до фитнеса, тя признава, че не го практикува.

"Но съм много активна. Не се заседявам - градинарствам доста, а това е свързано с клякане, навеждане, повдигане." Колкото до кожата си, моделът е категорична - слънцезащитата е най-важна.

"Стоя на слънце преди 9 сутринта и след 6 вечерта. В останалото време съм под някой голям чадър." Друга любима практика на Елизабет Хърли е масаж уатсу, който се практикува в басейн с топла вода.