От няколко седмици знаем, че Дуейн Джонсън е започнал снимките на следващия си филм - The Smashing Machine. Във филма актьорът трябва да изиграе ММА легендата Марк Кър.

Дуейн Джонсън на ринга в бойна готовност - за какво се подготвя актьорът

Дуейн Джонсън на ринга в бойна готовност - за какво се подготвя актьорът

Снимките на Smashing Machine започват скоро

От успехите му в октагона до проблемите в личния живот, филмът ще проследи цялата палитра от пътя на Кър до статута на легенда. Джонсън вече сподели, че подготовката включва бойни сцени, които са се оказали наистина трудни. А изглежда и опасни.

От видео, споделено в профила на Скалата в Instagram, виждаме, че снимките на The Smashing Machine са сериозна работа, защото Дуейн Джонсън е получил доста неприятна контузия.

В кратко видео той показва десния си лакът, който е подут. Актьорът разяснява, че е бил ударен доста силно по време на снимките и резултатът не е закъснял. Но не се оплаква, защото знае, че това е част от професията.

Дуейн Джонсън дори шеговито казва, че е опитвал всякакви противовъзпалителни лекарства, но е открил само един лек - чаша текила.

В друг пост Скалата показва последиците от удара и казва, че е преминал през медицински прегледи и се е установило, че няма увредени тъкани, а само разкъсана бурса в лакътя, която трбява да заздравее. 

Дуейн Джонсън е неузнаваем в първи кадри от Smashing Machine като ММА легендата Марк Кър

Дуейн Джонсън е неузнаваем като ММА легендата Марк Кър

Скалата ще изиграе ММА легендата Марк Кър

Въпреки болките и контузията, Дуейн Джонсън не е спрял с редовните си тренировки, така че предполагаме, че случилото се няма да се отрази по никакъв начин на снимките на The Smashing Machine, който трябва да е по кината през 2025 г.