Janelle Monae е част от музикалния свят от цели 20 години, като през цялото това време не един и два пъти е провокирала феновете си с плът. Но през последните няколко месеца сякаш показва повече от обикновеното от себе си.

Първо, 37-годишната изпълнителка събра всички погледи на MET Gala 2023, където се появи с интересна прозрачна рокля, през която се виждаше без проблем бельото ѝ.

А на партито след това визията ѝ също бе доста разкрепостена и секси. Както и поведението ѝ, разбира се. Преди няколко седмици Janelle Monae отново скандализира феновете си, след като в социалните мрежи се появи видео от нейно участие.

На него се вижда как в даден момент изпълнителката вдига блузата си, за да покаже гърдите си на тълпата. Дори корицата на албума ѝ The Age of Pleasure, който трябва да излезе на пазара на 9 юни, е в същия провокативен стил. Тогава тя написа шеговито в Twitter, че смята да показва гърдите си през следващите 15 години.

И очевидно не се е шегувала, защото отново без горнище Janelle Monae е и на корицата на Rolling Stone. Тази възможност ѝ се отдава за втори път, като в интервю за списанието изпълнителката казва нещо много интересно, което оправдава поведението ѝ.

"Много по-щастлива съм, когато гърдите ми са навън и мога да тичам свободно." Това освобождение на Janelle Monae ще е тема на целия ѝ албум, като най-добрия пример е парчето ѝ "Lipstick Lover". Видеото към песента е в същия провокативен стил, като голотата е почти във всеки кадър.

Пред Rolling Stone Janelle Monae казва още, че е променила целия си начин на живот, приоритетите си и вече всичко се върти около удоволствието, забавлението, но и спокойствието на ума.