Последната новина около семейство Тръмп беше тъжна. На 14 юли в дома си в Ню Йорк издъхна Ивана Тръмп, първата съпруга на Доналд Тръмп. След по-малко от седмица се състоя и церемонията по погребението ѝ, на която присъстваха и трите ѝ деца - Доналд Тръмп-младши, Иванка Тръмп и Ерик Тръмп. За да почетат Ивана, бяха дошли и бившият й съпруг, Мелания Тръмп и синът им Барън.

Ивана Тръмп, гробът й на голф игрището на Доналд Тръмп и колко данъците ще си спести фамилия Тръмп така

Как семейство Тръмп се възползва от смъртта на Ивана

И смъртта може да е повод да спестиш данъци

Трагедията дойде съвсем неочаквано и остави с "разбито сърце" Иванка Тръмп - нещо, което самата тя сподели в социалните мрежи тогава. Въпреки това, изглежда, че успява да превъзмогне случилото се и да продължи да се радва на живота.

Свикнали сме да виждаме Иванка Тръмп като бизнесдама в изискани костюми. Извън работата си обаче тя оставя официалното облекло и речите настрана, за да ни покаже, че знае как да се забавлява.

Така на снимки в социалните мрежи я виждаме в компанията на приятели и на съпруга си Джаред Кушнър да се наслаждава на последните слънчеви лъчи на лятото в Маями. Няма и как да не забележим и изрязаното й червено горнище на бански и късите раирани панталони с висока талия. Русите ѝ кичури падат свободно върху раменете ѝ, а кафяви слънчеви очила пазят очите ѝ.

Иванка Тръмп публикува кратко видео в Instagram, на което я виждаме наистина на гребена на вълната, балансирайки умело уейкборд дъска. А зад нея, на фона на силуета на Ню Йорк - в небето се показва малка дъга. Дъщерята на бившия президент на САЩ демонстрира и перфектна форма, като стройните ѝ крака няма как да останат незабелязани.

Иванка и Джаред заменят Вашингтон с Маями през януари 2021 г. Двамата наемат апартамент в луксозната жилищна сграда Arte Surfside. През декември 2020 г. те купуват парцел земя на стойност 20 милиона долара на луксозния остров Indian Creek с висока степен на сигурност, който е наречен "Бункера на милиардерите", припомня Page Six. Двойката притежава и апартамент в Ню Йорк на Парк Авеню и вила до Trump National Golf Club в Ню Джърси.

Иванка Тръмп, Джаред Къшнър, остров Indian Creek и новият им имот в Бункера на милиардерите

Иванка Тръмп се изнася в Бункера на милиардерите

Кои ще са новите й съседи

През последната година Иванка Тръмп и Джаред Кушнър бяха забелязани да прекарват голяма част от времето си в Маями. Двойката посети местен воден парк с децата си през октомври 2021 г. Същият месец те практикуваха джогинг и купонясваха в Саут Бийч за 40-ия рожден ден на техен приятел. През май пък двамата присъстваха на изискана вечеря в ресторант Carbone по време на Miami Grand Prix, където входът беше 3000 долара на човек.