Не много хора бяха чували за Ивана Кнол преди Мондиал 2022, който се проведе в Катар. Тогава обаче атрактивната хърватка привлече вниманието на всички фенове с провокативния си начин на обличане, с който подкрепяше своята родина.

Преди Евро 2024 - ето на кои стадиони ще се играят мачовете

Преди Евро 2024 - ето на кои стадиони ще се играят мачовете

10 впечатляващи съоръжения

Е, Хърватия не успя да спечели Световното първенство по футбол, но със сигурност ще се опита да вдигне трофея на Евро 2024. Няма да им е никак лесно, защото са в група с Испания, Италия и Албания.

Добра новина не само за хърватите, но и за всички фенове на футбола е, че Ивана Кнол ще пътува до Германия, за да подкрепи националния отбор по футбол на родината си.

Снимка 668945

Източник: GettyImages

Пред немското издание Bild тя казва, че ще посети всички мачове на Хърватия от груповата фаза, като започне с този срещу Испания тази събота, 15 юни. Нещо, което не знаем за нея, е, че е родена във Франкфурт и със семейството си се мести обратно в Хърватия, когато е на осем години. Ето защо може да говори немски.

Ивана обаче няма да бъде в Германия само, за да подкрепя Хърватия на Евро 2024. Тя казва, че се изявява като техно диджей и ще се радва, ако ѝ се отвори възможност да пуска парчета на някое парти в Берлин например.

Колкото до облеклата, на които ще залага по време на мачовете на Хърватия, Ивана Кнол казва, че все още не решила, но не изключва възможността да продължи традицията от Мондиал 2022 и дрехите ѝ да са в цветовете на родината ѝ.

Разбира се, Лука Модрич е любимият ѝ играч, но се опасява, че той ще се откаже от националния отбор след края на Европейското първенство. Може и да е провокативна, но Ивана твърди, че няма да я видим в OnlyFans, защото съдържанието в сайта противоречи на начина, по който е отгледана.

Твърдо заявява, че не би се снимала гола. В интервюто си Ивана Кнол разяснява, че всъщност е на 26 години, но няма представа защо в интернет пространството на много места пише, че е на 31 години. 

анкета

Преди Евро 2024 - кой според вас ще спечели турнира?

Виж резултати

Германия 27.4%

Франция 16.3%

Италия 9.1%

Испания 18.1%

Белгия 1.8%

Хърватия 7.2%

Не знам, но ще има голяма изненада 20.1%

Оказва се също така, че атрактивната хърватка ще подкрепя родината си на Евро 2024, но няма да има половинка до себе си. Пред Bild тя казва, че е имала 10-годишна връзка, която е приключила миналата година, но за момента няма намерение отново да се обвързва.

Преди Евро 2024 - кои са треньорите, останали в историята на турнира

Преди Евро 2024 - кои са треньорите, останали в историята на турнира

От Луис Арагонес до Юлиан Нагелсман има футболни треньори, които...

Кнол казва още, че от две години живее във Флорида, където прекарва зимните месеци, а през лятото се връща в Европа. Макар да се изявява като диджей, мечтаната работа за Ивана Кнол е като водещ на някое телевизионно предаване, отразяващо Бундеслигата.