Няма никакво съмнение, че където и да се появи испанската кралица Летисия, незабавно се превръща в център на внимание. Основната причина е, че испанската престолонаследничка има безупречен стил и всеки един от тоалетите, които избира, стават повод за дискусии от модните издания.

Снимка 452844

Източник: GettyImages

Последната публична поява на Летисия и съпруга ѝ крал Фелипе VI стана широко обсъждана и поради друга причина.

Кралското семейство е на четиридневно посещение в Куба - нещо изключително рядко по своята същност, защото това са първите испански владетели, които посещават бившата колония от 500 години насам.

Снимка 452842

Източник: GettyImages

През първия ден те бяха посрещнати с официална церемония в Двореца на революцията, като отделиха време и за среща с испанците, които живеят в страната.

Снимка 452840

Източник: GettyImages

Кралица Летисия се появи в няколко впечатляващи тоалета, но без съмнение най-внушителна си остава червената вечерна рокля, подчертаваща стройната ѝ фигура.

Снимка 452845

Източник: GettyImages

Няма как да не споменем, че испанските медии обръщат по-голямо внимание на роклите на Летисия и колко стилна е кралицата, отколкото на новината, че това е първото подобно посещение на испански монарси в Куба от толкова много години.

Крал Фелипе VI, кралица Летисия, Леонор, София и ваканцията на испанското кралско семейство в Майорка

Почивката на испанското кралско семейство

Една от любимите им летни резиденции