Ирина Шейк ни е любимка и често надничаме в профилите й в социалните мрежи, за да видим дали не е публикувала някоя нова секси снимка. А в последните дни тя истински ни зарадва с ударна доза кадри, които нагорещиха страстите.

Ирина Шейк, Брадли Купър и как се грижат за дъщеря си Леа

Добра майка ли е Ирина Шейк

И на какво иска да научи дъщеря си

А какво бихме могли да очакваме от Ирина Шейк, освен перфектни форми и супер сексапил? Е, тя наистина отново не ни разочарова. Този път кадрите не идват от някоя професионална фотосесия, свързана с многобройните ѝ ангажименти, а от ваканцията ѝ.

Макар да не издава къде и с кого точно се намира, Ирина все пак реши да ни зарадва с малко красота. И не, не говорим за мястото, макар и него да си го бива, а за кадрите, на които руският модел позира по бански.

Ирина споделя и кратко видео с акцент върху тялото и банския си костюм. И както отбелязват някои от феновете ѝ, клипчето е абсолютното доказателство, че не става въпрос за фотошоп, а Ирина наистина има съвършени форми.

Ирина Шейк на 37

Ирина Шейк в 21 факта

Защото някой днес има рожден ден

Припомняме, че преди време моделът изненада всички, като сподели снимка с Брадли Купър от тяхна съвместна ваканция. И тъй като двамата нито отричат, нито потвърждават, че са се събрали отново, няма да се изненадаме, ако и този път прекарва времето си с него.