Откакто се раздели с италианския модел Камила Мороне, името на Леонардо ди Каприо се спряга с това на много и различни жени - коя от коя по-секси и красиви. Между тях попадат Джиджи Хадид, Виктория Ламас, Мая Джама. Не са тайна предпочитанията на актьора към младите,  обикновено под 25 години, жени. 

Ирина Шейк и мрежестата ѝ "рокля", за която всички говорят

В Кан по бельо - да, Ирина Шейк направи и това

Поредна провокация от модела

Затова и твърденията, че излиза с Ирина Шейк малко ни изненадаха. Да, тя е модел и при това един от най-сексапилните, но отдавна е подминала 25-годишна възраст.

И все пак, според Daily Mail Леонардо ди Каприо ухажва супермоделът, докато са в Кан за премиерата на филма на Мартин Скорсезе Killers Of The Flower Moon.

Снимка 601453

Източник: GettyImages

48-годишният актьор и Ирина Шейк, която има дете от актьора Брадли Купър, бяха забелязани на рождения ден на Наоми Кембъл преди броени дни, а освен това супермоделът беше и сред присъстващите на премиерата на новия филм на Леонардо ди Каприо.

Снимка 614157

Източник: GettyImages

Двамата се познават отдавна и въпреки че официално са "просто приятели", от изданието припомнят, че все по-често напоследък са засичани заедно. Последният такъв случай беше съвсем наскоро - на фестивала Coachella преди около месец.