Илон Мъск може и да е популярна личност, но в същото това време е и много загадъчен. Така например само преди няколко месеца научихме, че има още едно дете от бившата си приятелка Grimes.

Илон Мъск, Grimes и новината за второто им дете от сурогатна майка

Тайното второ дете на Илон Мъск и Grimes

Новината, която изненада всички

Но тогава никой не заподозря нищо, защото поредният наследник на милиардера бе чрез сурогатна майка. Оказва се обаче, че Мъск няма намерение да спира с децата.

Според Business Insider, които са имали достъпът до определени документи, миналата година Илон Мъск е станал баща на близнаци, за които никой досега не е и предполагал. Майката на децата пък е Шивон Зилис, която заема ръководна позиция в една от компаниите на милиардера - Neuralink.

От Business Insider са се сдобили с документи, подадени в съда, чрез които Илон Мъск е искал фамилията му да бъде дадена на новородените деца. От CNN Business потвърждават, че тези документи са били подадени през април тази година, а решението на съда е излязло през май.

Илон Мъск, Neuralink, опитите с мозъчните импланти и маймуни и критиките срещу тях

Тъжната съдба на маймуните с чип на Neuralink

А какво ли ще се случи с хората доброволци

В тях стои подписа на Мъск и е вписан като баща на децата, докато Шивон Зилис като майка. Оказва се, че Мъск и Зилис се познават от 2016 г., когато тя става съветник към OpenAI - компания, основана от милиардера.

По-късно работи за Tesla, а в момента заема длъжността на директор на операции и специални проекти в Neuralink - компанията, която разработва и тества имплантирането на чип в мозъка. Илон Мъск все още не е потвърдил новината.

Илон Мъск, седемте му деца и какво знаем за тях

Децата на Илон Мъск, за които никой не говори

Ето какво знаем за седемте наследника на милиардера

Но ако го направи, това ще означава, че е баща на близнаци за втори път. По този начин общата бройка на децата му набъбва на девет.