Няма спор, че милиардерът Илон Мъск и половинката му Grimes са една от най-ексцентричните звездни двойки, които откакто са заедно не са спирали да ни изненадват.

Илон Мъск, Grimes и разчита ли половинката на милиардера на неговата издръжка

Разчита ли Grimes на парите на Мъск

Певицата отговори на коментарите по свой адрес

Те започнаха да се срещат през май 2018 г., а през май 2020 г. се роди синът им, когото нарекоха X Æ A-Xii Мъск.

За последно двамата бяха заедно на MET Gala по-рано този месец, затова последната новина откъм двойката също звучи изненадващо. След тригодишна връзка основателят на компаниите SpaceX и Tesla и певицата са се разделили.

"Ние сме полуразделени, но все още се обичаме, виждаме се често и сме в страхотни отношения", е казал Мъск пред Page Six. Освен, че запазват добрите си отношения е станало ясно, че певицата все още живее в къщата му в Калифорния и двамата заедно се грижат за едногодишния си син.

"Работата ми в SpaceX и Tesla изисква през по-голямата част от времето да съм в Тексас или да пътувам в чужбина, докато тя работи предимно в Лос Анджелис", казва Илон Мъск.

Grimes, татуировка с бяло мастило и какво значи тя за партньорката на Илон Мъск

Колко секси е новата татуировка на гаджето на Илон Мъск

Какво се крие зад бялото мастило

Преди Grimes Илон Мъск е бил женен за писателката Джъстин Уилсън, с която има петима сина: близнаците Грифин и Ксавие (на 17 години) и тризнаците Дeймиън, Саксон и Кай (на 15 години). Той е бил женен два пъти и за актрисата от "Westworld" Талула Райли.