Доскоро всички се възхищаваха на любовта и романтичните отношенията между Натали Портман и Бенджамин Милпие. Двамата нееднократно демонстрираха близостта помежду си - и в обществото, и в социалните мрежи, дори и след 10 години брак и две деца.

Натали Портман, Бенджамин Милпие и как двамата отпразнуваха годишнина от сватбата си

Натали Портман и Бенджамин Милпие - 10 години по-късно

Обича ли актрисата да работи заедно със съпруга си

Но явно не всичко е толкова красиво и безоблачно, колкото изглежда отстрани. Както при повечето семейни двойки, проблемите не подминават и Натали и Бенджамин.

В последно време в публичното пространство все по-упорито се заговори за предполагаема изневяра от страна на Милпие. Нещо, с което изглежда актрисата е наясно, след като източник заяви наскоро пред People, че "Бенджамин съзнава, че е направил огромна грешка и прави всичко възможно, за да накара Натали да му прости и да съхранят семейството". Източникът уточнява също, че връзката му е била "краткотрайна и вече е приключила".

До момента Натали запазва мълчание по темата. Но фактът, че беше забелязана сама в събота вечер на публично събитие, породи съмнения.

41-годишната актриса присъства на футболния мач между Пари Сен Жермен и Клермон Фут 63 на стадион във Франция. Тя бе на трибуните и се усмихваше и забавляваше по време на мача. В даден момент бе уловена дори да поздравява Новак Джокович, който седеше няколко реда зад нея.

Натали Портман споделя неудобните моменти от ролята си в "Леон: Професионалистът"

Натали Портман разкрива неудобните моменти от най-известната си роля

Когато си на 12 и всичко е в името на кариерата

Натали Портман се среща с професионалния танцьор и хореограф Бенджамин Милпие по време на снимките на филма "Черният лебед", през 2010 г. Две години по-късно, на 4 август, те сключват брак и днес се радват на син Алеф (11 г.) и дъщеря Амалия (5 г.).