До началото на Aniventure Comic Con 2024 остава по-малко от месец и вече са ясни повечето специални гости, които ще присъстват на фестивала.

Aniventure Comic Con 2024 г. наближава - ето какво да очакваме

Aniventure Comic Con 2024 г. наближава - ето какво да очакваме

От всичко по много

От организаторите на събитието разбираме, че тази година в Интер Експо Център, където по традиция се провежда то, ще има още един специален гост - Мария Бакалова.

Единствената до момента българска актриса, номинирана за Оскар, ще присъства на Aniventure Comic Con 2024 в първия ден на фестивала - 6 юли. 

Мария Бакалова ще има специален панел на главна сцена, а след него ще отдели време за всеки желаещ за снимка и автограф в определена зона в Зала 4.

Организаторите казват, че по изрично нейно желание няма да има допълнителен Meet & Greet билет, както се процедира обикновено с гост-звездите. Тези, които са си закупили ULTRA билети, обаче ще имат предимството да бъдат сред първите, които ще се срещнат с актрисата.

Мария Бакалова за сцената с изнасилването на Ивана Тръмп в "Стажантът"

Мария Бакалова за сцената с изнасилването на Ивана Тръмп в "Стажантът"

Българската актриса коментира ролята си

Сред специалните гости на Aniventure Comic Con 2024 ще бъде и най-добрият косплей инфлуенсър за 2024 г. според Japan Expo Thailand - Thames Malerose oт Тайланд. Той ще е третият член на международното косплей жури и също ще има собствен панел и възможност за среща с него.

Aniventure Comic Con 2024 ще се проведе на 6 и 7 юли в Интер Експо Център