Не са много холивудските двойки, които могат да се похвалят със стабилен брак. Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес обаче са от страната на щастливците. Те са женени от 24 години и имат 2 деца - Оскар, на 20 години и Ава - на 15.

Хю Джакман, Дебора-Лий Фърнес и какво празнуват двамата

Колко години брак празнуват Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес

Една достойна за възхищение годишнина

Заради изолацията покрай Covid-19 двамата напоследък имат възможността да прекарват повече време заедно от когато и да било в съвместния им живот, пише Bang Showbiz.

Никога не сме прекарвали толкова много време заедно. И то време, без никой от нас да работи, а да бъдем със семейството си, споделя Хю Джакман. А резултатите от тази неочаквана възможност да прекарват толкова време заедно са още по-силна близост.

Снимка 490631

Източник: GettyImages

Той неведнъж е казвал, че колкото по-дълго продължава бракът, толкова по-добре става. Хю, който е на 51 години, и Дебора, 64-годишна, се срещнат на снимачната площадка на австралийския телевизионен сериал „Корели“ и от тогава са неразделни.

Бракът им е един най-хубавите примери за това как нито разликата във възрастта, нито славата, нито времето могат да попречат на любовта. Напротив, в случаите на щастливо свързаните двойки, те дори я засилват.