Много са въпросителните около съпругата на крал Чарлз. Що за човек е Камила? Как и защо успя да измести принцеса Даяна от сърцето на Чарлз? Ще се справи ли с това да е в центъра на вниманието? И преди всичко - трябваше ли да бъде коронясана като кралица Камила, след като предшественикът й, съпругът на Елизабет Втора, беше само принц Филип?

Защо крал Чарлз и Камила ще имат и втора "коронация" в Шотландия

Защо Чарлз и Камила ще имат втора коронация

Когато поданиците в Шотландия имат нужда от допълнително внимание

За момента нямаме отговори на горните, но пък знаем кои са най-мразените и най-предпочитаните храни на кралица Камила. Разкрива ги синът й Том Паркър Боулс по време на участието си в подкаста The News Agents.

На въпрос какво със сигурност не консумира Камила, Том отговаря: "Чили и чесън. Чесънът кара дъхът ти да мирише и не е приемлив по чисто социални причини." След това допълва, че майка му не обича чили.

"Не обича прекалено силни подправки. Мисля си, че ако имаш работа да се срещаш с много хора трябва да си внимателен с това, което слагаш в стомаха си, за да не го раздразниш." Том Паркър Боулс обаче допълва, че кралица Камила обича прясна риба и зеленчуци.

"Тя има наистина страхотна зеленчукова градина вкъщи. Отглежда невероятни праскови", допълва той. 48-годишният Том e едно от двете деца на Камила от първия й брак с Андрю Паркър Боулс. Той има и 45-годишна сестра Лора.