Хилари Суонк обяви, че разширява семейството си. И то не с един, а с цели двама нови члена.

48-годишната актриса, носителка на Оскар, разкри в сряда, 5 октомври, в Good Morning America, че тя и съпругът й Филип Шнайдер очакват близнаци.

"Това е нещо, което исках от много време - да бъда майка", каза Суонк. "И то не само на едно, а на цели две деца. Не мога да повярвам."

Звездата на сериала Alaska Daily продължава да се възхищава на вълнуващите новини за бебето си: "Толкова е хубаво да мога да говоря за това и да го споделям."

Хилари Суонк, Away и клаустрофобията, която актрисата е развила заради ролята в сериала на Netflix

Актрисата, която разви клаустрофобия заради роля

На Хилари Суонк ѝ е било доста трудно

Тя добавя, че нейният екип от сериала не е знаел, че е бременна доскоро. Но тъй като сега е във втория триместър, ѝ е ставало все по-трудно да го крие.

Снимка 590082

Източник: GettyImages

"Дрехите ми започнаха да не стават, така че се наложи онзи ден... да разрежа дънките си. И тогава облякох яке, което не беше в тон", спомня си актрисата. "И колегите ми дойдоха и казаха: "Това не пасва на визията ти", но аз отвърнат: "О, мисля, че върши работа."

Away, Netflix и прекратяването на сериала с Хилари Суонк след само един сезон

Netflix прекрати един от най-гледаните си сериали

Какво се случва с Away

Суонк продължава, като разкрива, че близнаци има, както в нейното семейство, така и в това на Шнайдер, и че тя е "толкова развълнувана" за следващата фаза от живота си. 

Суонк и Шнайдер сключиха брак през август 2018 г., почти две години след като двамата бяха забелязани за първи път заедно през ноември 2016 г., припомнят от People.