Неотдавна Хейли Бийбър скъса с Twitter и промени настройките си в Instagram. Така в голяма степен тя реши проблема си със социалните медии, но с папараците едва ли ще успее лесно да се пребори.

Хейли Бийбър, YouTube, защо изтри профила си в Twitter и какво промени в Instagram

Защо Хейли Бийбър скъса с Twitter

И какво премени в Instagram

Тези дни Хейли се появи в шоуто Early Late Night Show на звездата от TikTok - Дикси Д'Амелио, където коментира личните си граници, когато става въпрос за публични фотографии. Тоест, за снимките на папараците.

Госпожа Бийбър споделя и няколко случая, в които фотографи прекаляват и насочват камерите си директно под полата й.

"Папараците са ми толкова интересни, наистина не ги разбирам и мисля, че те са... нещо странно, нещо инвазивно." Разбира се, 24-годишната Хейли уточнява, че прави изключение единствено за фотографите, които отразяват мода.

Разказва и за поредния неприятен инцидент, в който се чувства "неуважително". Вечерта преди интервюто с Дикси Д'Амелио, папараци за пореден път насочват камерата си към нея от много компрометиращ ъгъл. Това се случва, когато тя и съпругът й Джъстин Бийбър излизат, за да вечерят в ресторант.

Хейли споделя и притеснението си, че всеки ден пред дома й "има някой, който чака", с когото тя все още се опитва да "определи граници, доколкото това е възможно", пише Bustle.