Когато чуем Кан, си представяме изискания град на френската Ривиера, където на червения килим на булевард "Кроазет" преминават най-големите звезди на киното, бляскави и елегантни в очакване на поредното събитие за гилдията.

Когато Джулия Фокс се облече провокативно и в Кан

Джулия Фокс с (полу)гола провокация в Кан

Поредният дързък тоалет на модела

Картинката тази година се оказва доста по-различна. Освен актьори, режисьори и други кинотворци, тук са и популярни личности, които нямат общо със снимането на филми. А елегантността е отстъпила място на полуголи тоалети и откровена провокация.

В редиците на появилите се почти както майка ги е родила Джулия Фокс и Ирина Шейк се включи и Хайди Клум. Всъщност не сме изненадани, защото в последните години немският модел като че ли няма друг начин на обличане.

49-годишната Клум беше избрала рокля на Zuhair Murad Couture в крещящо жълто. Допълнение към яркия цвят беше супер високата цепка на бедрото й, както и така актуалното напоследък деколте, които оставя почти целите гърди на показ.

Клум влезе в ролята си на модел и позира по всякакви начини, а при едно вдигане на ръцете си едната й гърда остана изцяло на показ. Това обаче нямаше как да я притесни - все пак тя е свикнала да снима по този начин. Пък било то и на червения килим в Кан.