Гуинет Полтроу даде публичен израз на своите силни емоции преди ден, а повод за това бе рожденият ден на дъщеря ѝ Епъл. Младото момиче навърши своите осемнадесет години, а майка ѝ не пропусна да отбележи събитието в социалните мрежи.

Гуинет Полтроу, Епъл Мартин и колко силна е връзката между майка и дъщеря

Какво мисли за дъщеря си Гуинет Полтроу

17-годишната Епъл е копие на майка си

И не само че отправи много мили думи към дъщеря си, но и сподели нейна снимка с последователите си в Instagram. Нещо, което Гуинет рядко прави.

"18... не мога да намеря думи", написа към снимката актрисата. И продължава емоциално: "Ти си всичко, за което можех да мечтая и дори много повече. Ти си необикновена във всяко отношение и не бих могла да се гордея повече с жената, която вече си. Честит рожден ден, милото ми момиче."

И ако се вгледаме в споделената снимка на Епъл, няма как да не ни направи впечатление колко прилича тя на своята прочута майка.

18-годишното момиче е най-голямото дете на актрисата от бившия ѝ съпруг - фронтменът на Coldplay Крис Мартин, с когото се разделят през 2016 г. Освен Епъл, двамата имат и по-малък син, 15-годишният Моузес.

Гуинет Полтроу, Епъл Мартин, Моузес Мартин и какво е обяснила за секса на децата си

Секс обучението на Гуинет Полтроу

Какво "преподава" на децата си

А преди година Гуинет направи изказване, което бе малко странно, припомня Мirror. А именно, че дъщеря ѝ никога не е гледала филм с нейно участие. И побърза да обясни защо това е така - защото Епъл ѝ е споделяла, че иска да вижда майка си "тук и сега" и би ѝ било твърде странно, ако я гледа на екран.