През годините Гуинет Полтроу винаги е държала децата си настрани от публичното пространство.

Гуинет Полтроу, Денят на благодарността и семейната снимка с порасналите ѝ деца

Какво разчувства Гуинет Полтроу в Деня на благодарността

Актрисата показва порасналите си деца

Редките случаи, когато публикува техни снимки, винаги са свързани с емоционални моменти.

Наскоро дъщеря ѝ Епъл навърши 17 години, а известната ѝ майка, разбираемо развълнувана от повода, реши да сподели емоциите си с милионите си почитатели в Instagram.

"Възможно ли е това? Моето момиче на 17! Ти си моят живот! Караш ме да се смея всеки ден. Умна си и толкова трудолюбива. Винаги си себе си, а това е нещо, което уважавам дълбоко. Иска ми се и аз на твоите години да притежавах поне частичка от тази увереност и любов към себе си, които ти имаш..."

Гордата майка нарича дъщеря си вдъхновяваща и готина. Тя завършва поста си с това, че прекрасно помни деня, в който дъщеря ѝ се е появила на този свят, но просто не може да повярва, че този ден е бил преди 17 години.

И докато развълнуваната майка се чуди как са минали толкова години, всички останали не пропуснаха да отбележат колко красива е нейната дъщеря и колко много прилича на нея.

Гуинет Полтроу, Брад Фалчък и една голяма стъпка

За какво е готова Гуинет Полтроу

Почти година след брака

Епъл и петнайсетгодишният ѝ брат Моузес са от брака на Гуинет Полтроу с фронтмена на Coldplay Крис Мартин, с когото се разделиха приятелски и в момента са в прекрасни отношения. А сега актрисата е щастливо омъжена за продуцента Брад Фалчък.