За някои звездни двойки имаме чувството, че са били заедно в някой друг живот и просто цъкаме с уста колко бързо си минава времето. Една от тях е Брат Пит и Гуинет Полтроу.

Брад Пит, Анджелина Джоли и съдебната им битка за Шато Миравал

Брад Пит съди Анджелина

Защо смята, че е отмъстителна

Двамата бяха от 1994 до 1997 г. и може да не си ги спомняме много добре в тандем, но от този период имат някои култови снимки. Като онези, на които са с еднакви прически.

На премиерата на филма "Жив дявол" актьорите се появиха под ръка, изрусени и късо подстригани. След раздялата им повече не сме виждали Полтроу с подобна визия, но тя очевидно е оставила отпечатък в съзнанието й.

И така преди няколко дни в профила си в Instagram Гуинет публикува видео, в което коментира стила си през годините. А на снимката с Пит от онзи период възкликва: "О, еднакви прически. Толкова русо".

Актрисата пояснява, че всичко е било целенасочено и добре премислено, като преди събитието на червения килим двамата са посетили един и същи фризьор, за да ги направи еднакви - поне в косите, предава US Magazine.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, появата им във Венеция и как реагира Гуинет Полтроу

Как Гуинет Полтроу коментира връзката на Бен Афлек и Джей Ло

Все пак Полтроу и Афлек бяха гаджета

Полтроу не крие, че не иска да повтаря подобни експерименти, които е правила със себе си през 90-те. А ние сме сигурни, че идеята е била на Пит, защото неведнъж сме го виждали с половинка, която очевидно копира неговия стил.